Algemene informatie Next

PRO-GEN en Windows 11

Sinds de 22H2 update van Windows 11 zijn de schermkleuren van PRO-GEN plotseling anders en is het PRO-GEN scherm vervormd.
Dit is met een instelling op te lossen.
Klik hier voor meer uitleg.

Versie 3.51 beschikbaar

Nu kunt nu PRO-GEN versie 3.51 downloaden. Hiermee kunt u uw PRO-GEN versie bijwerken met alle wijzigingen die zijn gemaakt sinds uw huidige PRO-GEN versie.

Klik hier om PRO-GEN 3.51 te downloaden.

Videoregistratie van PRO-GEN lezing

Door HCC!genealogie is een videoregistratie beschikbaar gesteld van een PRO-GEN lezing die Johan Mulderij op 23-02-2019 heeft gegeven tijdens de HCC ledenbijeenkomst te Baarn.

Klik hier om deze videoregistratie te bekijken.

Mailings aan PRO-GEN gebruikers

Bij het verschijnen van nieuwe versies wordt per e-mail informatie verzonden aan de PRO-GEN gebruikers. Heeft u onderstaande mailings niet ontvangen, geef dan uw e-mail adres aan ons door.

PRO-GEN HTML-verzamelindex 1.04

Deze "wizard" maakt van meerdere PRO-GEN HTML-documenten één gezamenlijke index, zodat alle namen op uw genealogische website vanuit één scherm aanklikbaar zijn.
Dit programma is bedoeld voor PRO-GEN gebruikers die meerdere - door PRO-GEN aangemaakte - HTML-documenten of CSS-documenten gebruiken op hun website. Deze documenten hebben allemaal hun eigen namenindex. Het PRO-GEN HTML-verzamelindex programma kan een gezamelijke namenindex maken die verwijst naar alle individuele documenten. Tevens maakt dit programma overzichtspagina's aan van alle gebruikte documenten en van alle aanwezige achternamen.
Via de F1-toets verschijnt er een uitgebreid help-document, waarin de werkwijze en de diverse schermen beschreven worden. Ook kunt u in dit help-document lezen hoe u een eigen vormgeving kunt aanmaken.

Download PRO-GEN HTML-verzamelindex.

Wat is PRO-GEN ?

PRO-GEN is een genealogisch programma voor een Windows PC met Windows XP t/m Windows 11.
Er is geen versie voor Apple of Linux, maar op deze systemen kan het programma eventueel via een Windows emulator gebruikt worden.
PRO-GEN kan u van dienst zijn bij uw hobby vanaf het onderzoek tot en met het maken van uw publicatie.

PRO-GEN is gemaakt door Johan Mulderij en Dinant Scholte in 't Hoff. Het programma bestaat sinds 1989 en kent vele duizenden gebruikers.
Ondersteuning wordt rechtstreeks verleend door de auteurs en door de helpdesks van de PRO-GEN gebruikersgroep.

Maak nu kennis met PRO-GEN door een demoversie te downloaden. Als u het programma wilt bestellen stuur dan het ingevulde bestelformulier op.